Σειρά με Cornflower

Σειρά περιποίησης για την περιοχή των ματιών

Τζελ/ Μάσκα για οιδήματα 2 σε 1
Το άνθος Sophora Japonica και εκχυλίσματα μαγιάς βοηθούν στη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Στην σύνθεση έχει προστεθεί εκχύλισμα Cornflower, το οποίο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Η απαλή υφή του προσφέρει ανακούφιση και φρεσκάδα, ενώ λ...

Σειρά περιποίησης για την περιοχή των ματιών

Τζελ/ Μάσκα για οιδήματα 2 σε 1
Το άνθος Sophora Japonica και εκχυλίσματα μαγιάς βοηθούν στη μείωση των οιδημάτων και των μαύρων κύκλων. Στην σύνθεση έχει προστεθεί εκχύλισμα Cornflower, το οποίο είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Η απαλή υφή του προσφέρει ανακούφιση και φρεσκάδα, ενώ λειαίνει άμεσα χάρη στο εκχύλισμα φτέρης το οποίο περιέχει. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο. Μπορεί αν χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα για 10 λεπτά, μια φορά την εβδομάδα. Απλώνουμε πρωί και βράδυ γύρω από την καθαρή περιοχή των ματιών, αποφεύγοντας το κινητό βλέφαρο.
Διατίθεται σε συσκευασία των 15 και 50ml

Ορός Ματιών και χειλιών
Αυτός ο ορός βοηθά στην πρόληψη των αγγείων από την γήρανση και μειώνει τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια και τα χείλη χάρη στα εκχυλίσματα ιβίσκου τα οποία περιέχει. Το εκχύλισμα cornflower είναι αναγνωρισμένο για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Είναι οφθαλμολογικά ελεγμένο. Απλώνουμε πρωί και βράδυ γύρω από το καθαρό μάτι ( αποφεύγουμε το κινητό βλέφαρο) και γύρω από τα χείλη.
Διατίθεται σε συσκευασία των 15 και 50ml

Περισσότερα

Σειρά με Cornflower Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.