Κρητική Δίαιτα

Αντιγηραντική φροντίδα βασισμένη στην Κρητική διατροφή

Κρητική Δίαιτα

Η Κρήτη φημίζεται για την μακροζωία των κατοίκων της. Οι γηγενής της Κρήτης έχουν εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας παθήσεων της καρδιάς. Αναγνωρισμένη για τις ευεργετικές ιδιότητες της, η Κρητική δίαιτα χρησιμοποιεί ελαιόλαδο, λαχανικά, φρούτα και σιτηρά για τις...

Αντιγηραντική φροντίδα βασισμένη στην Κρητική διατροφή

Κρητική Δίαιτα

Η Κρήτη φημίζεται για την μακροζωία των κατοίκων της. Οι γηγενής της Κρήτης έχουν εξαιρετικά χαμηλό ποσοστό θνησιμότητας εξαιτίας παθήσεων της καρδιάς. Αναγνωρισμένη για τις ευεργετικές ιδιότητες της, η Κρητική δίαιτα χρησιμοποιεί ελαιόλαδο, λαχανικά, φρούτα και σιτηρά για τις πολυφαινόλες, τις αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες τους. Η Bernard Cassière εμπνεύστηκε από την Κρητική δίαιτα για να αναπτύξει την νέα αντιγηραντική σειρά της.

Κρέμα αντί- γήρανσης
Η κρέμα αποτελεί αληθινό συμπύκνωμα φυτικών συστατικών και καταπολεμά την γήρναση των κυττάρων. Τα εκχυλίσματα σόγιας έχουν συνδυαστεί με τα εκχυλίσματα ελιάς και ντομάτας προκειμένου να λειαίνουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Το δέρμα σας επανακτά ζωντάνια .
Απλώνουμε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό πρόσωπο. Για άριστα αποτελέσματα, απλώστε τον ορό πριν τη χρήση.
Προϊόν υψηλής συμπύκνωσης. Ζητήστε την συμβουλή της Αισθητικού σας.
Διατίθεται σε συσκευασία των 50ml 

Ορός Αντί-γήρανσης
Με την ελαφριά υφή του, ο ορός αυτός συνδυάζει φυτική τεχνολογία και αποτελεσματικότητα κατά των ρυτίδων, χάρη στα ενεργά συστατικά τα οποία περιέχει. Τα εκχυλίσματα ελιάς και ντομάτας, συνδυασμένα με εκχύλισμα σόγιας καταπολεμούν τις ρυτίδες ενώ προστατεύον την επιδερμίδα ενάντια στις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Τα εκχυλίσματα από αμύγδαλο και σπόρους σίκαλης επιδρούν σαν παράγοντες άμεσης σύσφιξηε και μας χαρίζουν πιο απαλό και λείο δέρμα.
Απλώνουμε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν από την κρέμα
Διατίθεται σε συσκευασία των 30ml  

Κρέμα Ματιών
Η κρέμα αυτή σχεδιάστηκε ειδικά για να καταπολεμά την γήρανση των κυττάρων, την έλλειψη σφιχτού δέρματος στην περιοχή των ματιών. Περιέχει εκχυλίσματα ελιάς και ντομάτας, αναγνωρισμένα για την δράση τους ενάντια στις ελεύθερες ρίζες και τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, οι οποίες βοηθούν την ενίσχυση της ελαστικότητας των ιστών. Οι ρυτίδες μειώνονται ορατά, το περίγραμμα των ματιών αποσυμφορίζεται, ενυδατώνεται και τρέφεται. Δοκιμασμένη υπό Οφθαλμολογικό έλεγχο. Απλώνουμε πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρά μάτια, αποφεύγοντας το κινητό βλέφαρο. Για βέλτιστα αποτελέσματα, απλώστε έπειτα τον ορό και την κρέμα σε όλο το πρόσωπο.

Προϊόν υψηλής συμπύκνωσης. Ζητήστε την συμβουλή της Αισθητικού σας.
Διατίθεται σε συσκευασία των 15ml

Περισσότερα

Κρητική Δίαιτα Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.