Σειρά με Κόκκινα φρούτα

Σειρά Ανάπλασης - Σύσφιξης

Αντιγηραντική φροντίδα με κόκκινα φρούτα
Η σειρά αντιγήρανσης με κόκκινα φρούτα της Bernard Cassière δημιουργήθηκε ειδικά για την καταπολέμηση της γήρανσης των κυττάρων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιλέχτηκαν τα καλύτερα της φύσης: κόκκινα φρούτα. Το Βατόμουρο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C, εκχυλίσματα από έλα...

Σειρά Ανάπλασης - Σύσφιξης

Αντιγηραντική φροντίδα με κόκκινα φρούτα
Η σειρά αντιγήρανσης με κόκκινα φρούτα της Bernard Cassière δημιουργήθηκε ειδικά για την καταπολέμηση της γήρανσης των κυττάρων. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο επιλέχτηκαν τα καλύτερα της φύσης: κόκκινα φρούτα. Το Βατόμουρο είναι πλούσιο σε Βιταμίνη C, εκχυλίσματα από έλαια φραγκοστάφυλου έχουν μεγάλη αντιοξειδωτική δύναμη, το μύρτιλλο και το μαύρο φραγκοστάφυλο είναι από φυσικού τους πλούσια σε οξέα φρούτων. Χάρη σε αυτό το κοκτέιλ, η σειρά αντιγήρανσης αποτελεί ένα πραγματικό συμπύκνωμα ενέργειας, εμπλουτισμένο με ενεργά στοιχεία.
Η σειρά συνίσταται για νεανικά δέρματα, για προληπτική δράση κατά της γήρανσης και για ώριμα δέρματα τα οποία έχουν ανάγκη από ενεργή θεραπεία κατά των ρυτίδων.

Κρέμα Ρετινόλης με κόκκινα φρούτα
Έχοντας δημιουργηθεί ειδικά για να καταπολεμά αποτελεσματικά και με διάρκεια την γήρανση των κυττάρων, αυτή η πλούσια κρέμα περιέχει σταθεροποιημένη βιταμίνη (Retinol Palmitate) για να λειαίνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές. Αυτή η δράση ενισχύεται από εκχυλίσματα βατόμουρου και Ιβίσκου. Τα οξέα φρούτων του μαύρου φραγκοστάφυλου και του μύρτιλλου ευνοούν την αποβολή των νεκρών κυττάρων και την εξάλειψη των λεπτών γραμμών. Τα εκχυλίσματα του κόκκινου φραγκοστάφυλου και πεπτίδια ρυζιού έχουν προστεθεί στην συνταγή για να προσφέρουν τις λειαντικές, ενυδατικές* και επανορθωτικές τους ιδιότητες. Το δέρμα σας θρέφει και αποκτά ξανά νεανική όψη.
Χρήση πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, αποφύγετε την περιοχή των ματιών.
Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml

Τζελ με κόκκινα φρούτα για τις πρώτες ρυτίδες 
Το τζελ περιέχει σύμπλεγμα οξέων φρούτων από βατόμουρο, φραγκοστάφυλο και μύρτιλλο, το οποίο τονώνει και το δέρμα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Το εκχύλισμα Ιβίσκου προλαμβάνει την εμφάνιση εκφραστικών ρυτίδων ενώ το εκχύλισμα κόκκινου φραγκοστάφυλου δε συνδυασμό με πεπτίδια ρυζιού ενυδατώνει*, αναδομεί και προστατεύει το δέρμα.
Χρήση πρωί και βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα, αποφύγετε την περιοχή των ματιών
Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml

Μάσκα peel-off με κόκκινα φρούτα
Χάρη στη μηχανική του δράση αυτή η μάσκα peel off δρα σαν άμεσος παράγοντας σύσφιξης. Το εκχύλισμα Βατόμουρου το οποίο εμπεριέχεται στη σύνθεση τονώνει το δέρμα και λειαίνει τις λεπτές γραμμές. Τα οξέα φρούτων του φραγκοστάφυλου και του μύρτιλλου ευνοούν την αποβολή των νεκρών κυττάρων και την εξάλειψη των λεπτών γραμμών
Χρήση 1 ή 2 φορές την εβδομάδα σε απόλυτα καθαρό δέρμα, αποφεύγουμε την περιοχή των ματιών. Αφήνουμε για 20λεπτά και αφαιρούμε. Ολοκληρώνουμε καθαρίζοντας το πρόσωπο με λοσιόν.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml

Περισσότερα

Σειρά με Κόκκινα φρούτα Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.