Σειρά με Λεμόνι

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Συνδυάζοντας λεμόνι και πρωτεϊνες γάλακτος, η Bernard Cassiere παρέχει μια πλήρη και αποτελεσματική λύση για τα προβλήματα της λιπαρής επιδερμίδας.

Puryfying lemon gel

Ένα υδαρές τζελ με εξαιρετικά ελαφριά υφή το οποίο χαρίζει άμεση αίσθηση φρεσκάδας. Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού παρέχει εξαιρετικέ...

ΣΕΙΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ

Συνδυάζοντας λεμόνι και πρωτεϊνες γάλακτος, η Bernard Cassiere παρέχει μια πλήρη και αποτελεσματική λύση για τα προβλήματα της λιπαρής επιδερμίδας.

Puryfying lemon gel

Ένα υδαρές τζελ με εξαιρετικά ελαφριά υφή το οποίο χαρίζει άμεση αίσθηση φρεσκάδας. Το αιθέριο έλαιο του λεμονιού παρέχει εξαιρετικές καθαριστικές ιδιότητες για το δέρμα σε αυτή τη σύνθεση. Έχει συνδυαστεί με πρωτεϊνες γάλακτος ώστε να ρυθμίζεται η έκκριση σμήγματος. Επίσης έχει ενσωματωθεί ένα φυσικό αμινοξύ στην φόρμουλα για να χαρίζει ενυδάτωση, ενώ το εκχύλισμα μήλου προσφέρει προστατευτικές ιδιότητες και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Απλώνουμε πρωί και/ή βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml.

Puryfying lemon fluid 

Ένα ελαφρύ fluid, μοναδικό σε υφή, το οποίο γίνεται σαν νερό με την εφαρμογή του. Περιέχει αιθέριο έλαιο λεμονιού για τις εξυγιαντικές του ιδιότητες και πρωτεϊνες γάλακτος οι οποίες λειτουργούν σαν ρυθμιστές του σμήγματος. Σφαιρίδια ΡΜΑΑ έχουν ιδιότητες για ματ αποτέλεσμα χωρίς να ξεραίνουν το δέρμα. Ένα φυσικό αμινοξύ έχει ενσωματωθεί στην σύνθεση για να χαρίζει ενυδάτωση, ενώ το εκχύλισμα μήλου παρέχει προστατευτικές ιδιότητες και καταπολεμά  τις ελεύθερες ρίζες. Απλώνουμε πρωί και/ή βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα. Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml. 

Puryfying lemon mask

Μάσκα peel-off με άμεσα ματ αποτελέσματα η οποία απορροφά την υπερβολική έκκριση σμήγματος και καταπολεμά τις ατέλειες. Ειδικά σχεδιασμένη για τις λιπαρές περιοχές, συμβουλευτείτε την αισθητικό σας πριν τη χρήση. Απλώνουμε ένα λεπτό στρώμα στις περιοχές οι οποίες χρειάζονται θεραπεία, αφήνουμε και αφαιρούμε μόλις στεγνώσει τελείως. Διατίθεται σε συσκευασία των 50 και 125ml.

Matt finish serum

Ο ορός περιέχει πρωτεϊνες γάλακτος και αιθέρια έλαια λεμονιού κοινώς γνωστά για τις εξυγιαντικές τους ιδιότητες και τη ρύθμιση του σμήγματος. Πολύ απαλές μικρο-σφαίρες συνθέτουν την αποτελεσματική φόρμουλα του προϊόντος για ματ αποτέλεσμα. Απλώνουμε πρωί και/ή βράδυ σε απόλυτα καθαρό δέρμα πριν την κρέμα. Διατίθεται σε συσκευασία των 30ml. 

Περισσότερα

Σειρά με Λεμόνι Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.