ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΠΟΥΝΙΑ

  -ΚΑΡΠΟΣ ΕΛΙΑΣ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΡΠΟ ΕΛΙΑΣ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ. ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΦΥΔΑΤΩΣΗ. ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΥΕΞΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ.

  -ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙΣΣΟΧΟΡΤΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΨΗ.

  -ΝΤΟΜΑΤΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ. ΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΟΞΕΑ. ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΨΗ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ. ΠΑΡΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΛΑΒΕΡΗ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ.

  -ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ. ΤΟ ΛΕΜΟΝΟΧΟΡΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ 'Η ΚΑΙ ΜΕΜ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ.

  -ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΜΕΝΤΑ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΨΗ. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΦΟΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

  -ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΠΑΛΕΣ ΑΠΟΛΕΠΙΣΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΝΩΝΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ.

  -ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΙΑ ΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙ. ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ. ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ, Β-ΚΑΡΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. Η ΜΕΝΤΑ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΡΙΣΗ ΣΜΙΓΜΑΤΟΣ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ , ΤΟ ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

  -ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΟΣΧΟΛΕΜΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΦΥΤΑ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ ΜΑΣ.

  -ΜΑΝΟΛΙΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΜΑΝΟΛΙΑΣ. ΕΧΕΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

  -ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ (ΜΕ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ)

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ. ΤΟ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΗΓΗ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΣ ΝΙΟΤΗΣ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΦΙΧΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

  -ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ.

  -ALOE VERA

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ALOE VERA. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΑΚΧΑΡΑ ΜΕ ΛΕΚΙΘΙΝΗ. Ο ΧΥΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΑΛΟΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ UV ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙ. 

  -ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΡΟΣΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΑΣΚΗΣΗ Ή ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.

  -ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ.

  -ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑ 2

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΔΡΟΣΙΑ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΑΔΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΑΠΑΡΟΥΝΟΣΠΟΡΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΑΛΑ, ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΟ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΤΟΝΗΣΕΙ.

  -SENCHA (ΕΙΔΟΣ ΦΥΚΙΩΝ)

   

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ SENCHA. ΤΟ SENCHA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΥΚΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

  -ΦΡΑΟΥΛΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΒΛΑΒΕΡΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΥΓΙΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ.

  -SENCHA

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ SENCHA. ΤΟ SENCHA ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΦΥΚΙΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ. ΕΧΕΙ ΑΠΑΛΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΡΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΛΥΝΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

  - OLONG (ΕΙΔΟΣ ΤΣΑΓΙΟΥ)

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ OLONG (ΕΙΔΟΣ ΤΣΑΓΙΟΥ). ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΤΑΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ.

  -GRAPEFRUIT

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ GRAPEFRUIT. ΤΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ GRAPEFRUIT ΛΕΙΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΙΑ ΜΕΙΚΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΖΩΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΣΙΛΟΥΕΤΑ.

  -ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ. ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ. ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

  -ΛΙΛΙΟΥΜ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΙΛΙΟΥΜ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΩΝ ΛΙΛΙΟΥΜ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ, ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

  -ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ. ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΚΧΑΡΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΟΞΕΑ, ΒΙΤΑΜΝΙΕΣ C, Α ΚΑΙ Β, ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Α, ΤΑΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ.

  -ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ CHILLI

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ CHILLI. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΙ CHILLI , ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ. ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ.

  -GUARANA

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ GUARANA. ΧΑΡΙΖΕΙ ΔΡΟΣΙΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΗΣ ΚΟΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ. ΔΙΝΕΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ ΟΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΥΕΙ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΜΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ.

  -GUARANA ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ GUARANA ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΑΣ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΟΠΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΠΑΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

  -ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ. ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ. ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ. ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ.

  -ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟ. ΤΑ ΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΡΠΟΙ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΣΤΑΦΥΛΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΣΑΚΧΑΡΑ, ΟΡΓΑΝΙΚΑ ΟΞΕΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C, A ΚΑΙ Β, ΠΡΟΒΙΤΑΜΙΝΗ Α, ΤΑΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΣΤΗΝ ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΟΛΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

  -ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΡΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑ;ΡΕΙ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ. Η ΑΝΤΙΜΙΚΡΟΒΙΑΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΒΑΘΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ  ΝΑ ΤΟ ΑΦΥΔΑΤΩΝΕΙ. ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΤΙΚΕΣ ΡΥΤΙΔΕΣ.

  -ΛΙΛΙΟΥΜ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΙΛΙΟΥΜ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΩΝ ΑΝΘΩΝ ΛΙΛΙΟΥΜ, ΕΧΕΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ, ΗΡΕΜΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ.

  -ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΓΙΑΣΕΜΙ. ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΕΞΙΑ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΑ ΛΕΠΤΟΤΕΡΗ ΣΙΛΟΥΕΤΑ.

  -ΚΑΡΥΔΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΡΥΔΑ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΙΧΑ ΤΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ, ΣΑΚΧΑΡΑ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΣΦΙΓΓΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΑΦΥΠΝΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝΩΝΕΙ.

  -ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ. ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ. ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΨΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.

  -ΠΕΠΟΝΙ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΠΕΠΟΝΙ. ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΝΕΡΟ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΑΚΧΑΡΑ, Β-ΚΑΡΟΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ. ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΤΟ ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ.

  -ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙ. ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΗ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΥΕΞΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ. ΕΠΙΔΡΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΟΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ.

  -ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΝΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΛΕΙΑΙΝΕΙ, ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΤΟ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ. Η ΒΙΤΑΜΙΝΗ C ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΩΡΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ.

  -ΛΕΒΑΝΤΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΕΒΑΝΤΑ. ΤΑ ΑΝΘΗ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΠΩΣ ΔΥΤΟΣΤΕΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΟ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΣΗ , ΕΝΩ ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠ ΤΟΥΣ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ.

  -ΜΕΛΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΕΛΙ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΑΛΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΙΡΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΙΣ ΞΗΡΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΕΣ. ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΟΥΡΑΣΗΣ. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΞΥΓΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΕΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. ΕΞΑΛΕΙΦΕΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

  - ΑΜΥΓΔΑΛΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ. ΤΟ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΙΟ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ ΔΕΡΜ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ.

  - ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΟΣΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΛΕΓΜΟΝΩΔΗ ΔΡΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΫΠΝΙΑΣ. ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΠΕΡΗ ΟΨΗ.

  -ΚΕΔΡΟΣ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΕΔΡΟ. ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΩΜΑ ΚΕΔΡΟΥ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗ ΖΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ. ΕΞΥΓΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΘΩΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΑ ΑΓΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΕΞΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΝΔΡΕΣ.

  -ΛΙΝΑΡΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΛΙΝΑΡΙ. ΤΟ ΛΙΝΑΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΟΙ ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ ΑΠΟΛΕΠΙΖΟΥΝ ΑΠΑΛΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

  -ΒΑΜΒΟΟ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΜΠΑΜΠΟΥ. ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΥΓΡΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΑΦΗΝΕΙ ΑΠΑΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ, ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟ.

  -ΚΑΝΕΛΛΑ

   

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΚΑΝΕΛΛΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ. ΤΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΩΝ. ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ  ΣΕ ΠΙΟ ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑ ΑΝΕΠΑΦΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ.

  - ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ

  ΣΑΠΟΥΝ ΜΕ ΓΑΛΑ ΚΑΙ ΡΥΖΙ. ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΟ ΡΥΖΙ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΜΙΓΜΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΟ.

  -ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΙ GRAPEFRUIT


  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΒΑΝΙΛΙΑ ΚAI GRAPEFRUIT. ΤΟ GRAPEFRUIT ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ C, E KAI B. ΤΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ.

  -ΓΑΛΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΓΑΛΑ. ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΓΑΛΑ ΤΡΕΦΕΙ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΝΑΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ. ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΑ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΑΦΥΔΑΤΩΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (ΤΟ ΔΕΡΜΑ) ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΥΓΙΕΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΡΙΓΗΛΟ.

  -ΣΟΚΟΛΑΤΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ  ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ , ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΤΟ ΑΡΩΜΑ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΤΡΕΦΕΙΚΑΙ ΤΟ ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ, ΕΝΩ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΑ.

  -LOOFA ME BAMBOO

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ LOOFA ΚΑΙ BAMBOO. H LOOFA ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΠΕΡΙΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΛΕΙΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΜΑΣ. ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

  -LOOFA ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ  ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ LOOFA ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ. Η LOOFA ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΣΥΧΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΑΡΩΜΑΤΙΖΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ.

  - LOOFA, ΓΙΑΣΕΜΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ LOOFA, ΓΙΑΣΕΜΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ. ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ. ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ. H LOOFA ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΥΕΞΙΑ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

  -LOOFA KAI OLONG (ΕΙΔΟΣ ΤΣΑΓΙΟΥ)

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ LOOFA KAI OLONG. ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ C, ΤΑΝΙΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. H LOOFA ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ.

  -LOOFA ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΑ

  ΣΑΠΟΥΝΙ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ LOOFA ΚΑΙ ΦΡΑΟΥΛΑ. ΚΑΝΕΙ ΑΠΑΛΟ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ. ΑΠΟΛΕΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΗΡΑΝΣΗ.