ΠΡΟΪΟΝΤΑ SPA

ΠΡΟΪΟΝΤΑ SPA

ΠΡΟΪΟΝΤΑ SPA Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • HOT STONES

  -HOT STONES ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

  ΣΕΤ HOT STONES 32 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ. ΤΟ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ HOT STONES ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΙ ΤΙΣ ΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΑΠΟΛΗΞΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΥΡΩΝ.

  -ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΑΖ

  ΣΕΤ ΓΙΑ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ 4 ΠΟΥΓΚΙΑ ΚΑΙ 700g ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΓΙΑ ΓΕΜΙΣΜΑ. ΤΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΑΖ, ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΑ 95% ΣΤΗΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΜΙΚΡΩΝ ΛΙΘΩΝ ΚΑΙ ΑΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ. ΟΤΑΝ Η ΕΙΔΙΚΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΙΒΕΤΙΑΝΟ ΜΑΣΑΖ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΑΡΘΡΙΤΙΔΑ, ΕΛΚΟΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΕΨΗΣ, ΑΣΘΜΑ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ, ΕΚΖΕΜΑΤΑ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΗΠΑΡ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΙΓΜΟΡΕΙΑ, ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

  - ΚΡΥΕΣ ΠΕΤΡΕΣ

  ΣΕΤ ΚΡΥΕΣ ΠΕΤΡΕΣ (COLD STONES) 46 ΤΕΜΑΧΙΩΝ. ΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕΤ ΜΕ ΚΡΥΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΕΥΝΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ, ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΗΛΙΝΓΚ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΚΑΙ ΑΚΡΑ ΜΕ ΟΙΔΗΜΑΤΑ.

  -ΣΕΤ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΙ HOT STONES

  ΒΑΣΙΚΟ ΣΕΤ HOT STONES 52 ΤΕΜΑΧΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΤΩΝ ΠΕΤΡΩΝ. ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΤΡΩΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: 8 ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ, 20 ΜΕΣΑΙΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ, 16 ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΣΕ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΧΕΝΑ, 8 ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ, ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΕΤ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΡΑΠΤΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ DVD ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΕΤ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ 2 ΩΡΩΝ. Η ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΕΣ ΠΥΡΙΓΕΝΕΙΣ ΠΕΤΡΕΣ. ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ HOT STONES ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΕΙ ΤΗ ΡΟΗ ΣΚΕΨΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣΕΤΣΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΕΞΙΑΣ. ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ (ΤΣΑΚΡΑΣ) ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΛΑΞΕΩΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΣΥΝΔΥΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ.ΤΟ ΜΑΣΑΖ ΜΕ ΤΙΣ ΖΕΣΤΕΣ ΠΕΤΡΕΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΕΜΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. ΜΑΣ ΗΡΕΜΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΘΕΡΜΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΥΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΤΑΣΗ. ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΥΙΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΣΧΟΥΝ ΑΠΟ ΡΕΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ. ΑΠΑΛΛΑΣΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ. ΤΟ ΜΑΣΑΖ ME HOT STONES ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΩΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΤΑΙ Η ΡΟΗ ΤΗΣ ΛΕΜΦΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΑΒΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.

 • AIΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ NEROLI 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΝΕΡΟΛΙ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΥΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΛΙΓΓΟΥΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΨΗ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ YLANG YLANG 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ YLANG-YLANG ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ. ΕΧΕΙ ΘΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΒΑΝΙΛΙΑ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΗΣ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΘΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΒΑΝΙΛΙΑ ΦΗΜΙΖΕΤΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΕΡΑΝΙΟ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΣΤΡΕΣ, ΟΠΩΣ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΑΫΠΝΙΑ, ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ. ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΓΙΑΣΕΜΙΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ, ΤΟΝΩΝΕΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟΥΣ ΜΥΪΚΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΤΟ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΗΧΑ. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΑ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΟΠΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΥ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΕΙ ΤΙΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΥΠΝΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΑΛΑΔΕΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΥΟΛΟΓΗΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΒΗΧΑΣ, ΣΥΝΑΧΙ, ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΕΚΖΕΜΑΤΑ, ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΜΥΚΗΤΙΑΣΕΙΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΒΑΝΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΧΡΗΣΕΙΣ: ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΦΛΕΓΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΒΗΧΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΧΙ, ΑΝΑΚΟΥΦΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΗΜΙΚΡΑΝΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΫΟΝΙΑ. ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ, ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΠΩΣΗ, ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΕΝΡΓΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΟ ΠΕΠΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΡΑΓΑΔΕΣ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ, ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΣΗ. ΜΑΣ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΞΗΡΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.

  -ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟ 7ml

  ΤΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΕΛΑΙΟ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΛΟΞΥΛΟΥ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΜΑΡΕΙ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΗΝ ΑΫΠΝΙΑ, ΕΧΕΙ ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΕΚΖΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ.

 • ΘΑΛΛΑΣΣΟΘEΡΑΠΕΙΑ

  -CREME MODELAGE VISAGE 200ML

  ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΤΟΥ ΟΒΑΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ. ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ. Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΛΑΙΜΟΥ, ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ ΤΟ ΟΒΑΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑΣ ΜΕ ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΠΩΣ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ.

  -GENTLE FACE SCRUB 200ML

  ΠΡΟΪΟΝ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΚΟΚΚΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΕΡΥΚΟΚΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε ΓΙΑ ΑΠΑΛΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΗ, ΛΑΜΠΕΡΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗΣ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΨΗ. Η ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΦΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΗ ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΙΩΔΙΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΜΕΝΟ, ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΣΦΙΚΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΑΡΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑ 'Η ΣΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΗΛΙΝΓΚ.

  -GLYCOLIC EXTRACT OF LAMINARIA 500ML

  ΕΙΔΙΚΟ ΤΖΕΛ ΜΕ ΕΚΧΥΛΙΣΜΣΤΑ ΦΥΚΙΩΝ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΓΙΑ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ. Η ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΤΗΝ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΦΥΚΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΣΥΜΜΑΧΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΟ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΟ ΤΖΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΛΑΤΑ. ΤΟ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ ΒΟΗΘΑ ΝΑ ΔΙΕΙΣΔΥΣΟΥΝ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΟΙ ΟΥΣΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ, ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ. ΕΠΙΣΗΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΝΕΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΗ ΟΨΗ. ΟΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΦΙΚΤΟ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΘΛΗΤΙΚΗ.

  -LOTION REFRIGERANTE 500ML

  ΕΙΔΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ ΓΙΑ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ ΦΥΚΙΩΝ LAMINARIA DIGITATA, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΜΕΝΘΟΛΗ, ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟΥ, ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΕΙΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΙΔΗΜΑΤΑ, ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΕΣ, ΚΙΡΣΟΥΣ, ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΑ ΑΚΡΑ. Η ΛΟΣΙΟΝ ΚΡΥΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΝΕΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΑ ΑΚΡΑ, ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΦΙΧΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΠΑΘΟΓΟΝΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΟΠΩΣ ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΝΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑ ΤΟ ΑΓΧΟΣ.

  -NOURISHING MASK 200ML

  ΜΑΣΚΑ ΓΙΑ ΛΑΜΨΗ , ΤΟΝΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ. ΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΥΓΡΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΥΦΗ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ. ΒΟΗΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΛΙΠΙΔΙΚΟΥ ΦΙΛΤΡΟΥ. ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΥΤΤΑΡΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΤΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ, ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ, ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΝΕΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΣΦΡΗΓΙΛΟ, ΧΑΡΙΖΕΙ ΛΑΜΨΗ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΟΨΗ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΒΑΛ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ LIFTING.

  -PURIFYING MASK 200ML

  ΕΙΔΙΚΗ ΜΑΣΚΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΠΟΡΩΝ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΙΛΟ, ΚΑΛΕΝΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ. ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ,ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΡΡΟΦΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΗ ΕΚΚΡΙΣΗ ΣΜΙΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΜΙΚΤΑ ΔΕΡΜΑΤΑ. Η ΕΞΙΣΟΡΡΟΠΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΦΥΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΡΓΙΛΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΣΦΙΓΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΤΑΛΜΕΝΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ.

  -SEA CRYSTALS 2kg

  ΕΙΔΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΤΗ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ. ΥΨΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΦΥΚΙΑ LAMINARIA ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΤΑΝΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ Β.ΓΑΛΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑ. ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΟΛΕΙΜΜΑΤΑ. ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΔΡΟΣΕΡΟ ΑΡΩΜΑ ΦΡΕΣΚΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΗΣ ΑΥΡΑΣ. ΔΕΝ ΑΦΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ. ΤΟΝΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ ΤΩΝ 10 ΚΑΙ 30kg.

  -SLIMMING GEL 1LT

  ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΤΖΕΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΚΑΙΙΩΔΙΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ ΣΑΝ ΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΒΟΗΘΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΞΙΝΩΝ, ΔΡΑ ΣΤΑ ΛΙΠΟΚΥΤΤΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΛΥΣΗΣ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΥΚΙΑ LAMINARIA DIGITATA  ΚΑΙ FUCUS, 60ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΚΑΦΕΪΝΗ.

  -WARMING SHAPING BODY GEL 300ML

  ΠΟΛΥ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΛΙΠΩΔΟΥΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ. ΚΑΦΕ ΦΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΡΕΤΤΤΑΝΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΗ Β.ΓΑΛΛΙΑ) ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΕ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ, ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΒΟΛΗ ΤΟΞΙΝΩΝ. ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ, ΤΟΝΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΓΓΕΤΑΙ. ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ Η ΚΑΦΕΪΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΤΙΚΟ, ΕΠΙΔΡΟΥΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΑ ΛΙΠΟΚΥΤΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΥΔΡΟΛΥΣΗΣ. Η ΚΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΣΤΗ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΟΙ ΕΝΥΔΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΗΝ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. 

  -ΦΥΚΙΑ THALASSALGO 2kg ΚΑΙ 25kg

  ΦΥΚΙΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΣΚΟΝΗΣ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΗ ΣΥΣΦΙΞΗ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΦΥΚΙΑ LAMINARIA 70% ΚΑΙ ΑΡΓΙΛΟ 30%, ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΙΩΔΙΟ ΚΑΙ ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕΤΑΛΛΩΝ. ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΜΑΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΕΤΤΑΝΗ, ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟΝ ΒΟΡΡΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΙΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΚΙΩΝ ΓΙΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ. ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΤΗΣ ΒΡΕΤΤΑΝΗΣ ΦΗΜΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΔΙΟ, ΙΧΝΟΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΑΜΙΝΟΞΕΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ. ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΦΥΚΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΦΕΛΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ. ΤΡΕΦΟΥΝ, ΕΝΥΔΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΧΑΡΗ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΗ ΓΗΡΑΝΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΚΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΙΟ ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟ. ΤΟ ΙΩΔΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΤΑ ΦΥΚΙΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟΥ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΙ ΙΣΤΟΙ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΞΙΝΕΣ ΠΟΥ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ. ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΙΛΟΥΕΤΑΣ, ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ. ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΙΣ ΑΜΥΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΠΙΡΡΟΕΣ.