ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.

Υποκατηγορίες

 • EΠΙΠΛΑ

  -ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

  ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΗ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΒΑΣΗ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 63cm ΠΛΑΤΟΣ, 187cm ΜΗΚΟΣ, 79cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ.

  -ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣΑΖ. ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ. ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΔΥΟ ΡΑΦΑΚΙΑ ΓΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ: 63cm ΠΛΑΤΟΣ, 183cm ΜΗΚΟΣ, 80cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ.

  -ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΜΕ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ SPA ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΑΣΑΖ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΧΕΝΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΒΑΣΗΣ (ΛΕΚΑΝΗ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ): 150cm ΜΗΚΟΣ, 93cm ΠΛΑΤΟΣ, 45cm ΥΨΟΣ, ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΘΙΣΜΑΤΟΣ: 78cm ΜΗΚΟΣ, 50cm ΠΛΑΤΟΣ, 90cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΠΕΖ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.

  -ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 60cm ΠΛΑΤΟΣ, 120cm ΜΗΚΟΣ, 118 cm ΕΩΣ 130cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ.

  -ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ ΜΕ ΥΡΔΑΥΛΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣΑΖ. ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 80cm ΠΛΑΤΟΣ, 144cm ΕΩΣ 203cm ΜΗΚΟΣ, 63cm ΕΩΣ 83cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ.

  -ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ-TROLLEY

  ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΤΡΙΑ ΡΑΦΑΚΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 85X14X48.

  -ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ-TROLLEY 2

  ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΡΑΦΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 60Χ43Χ87.

  -ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ-TROLLEY 3

  ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΒΟΗΘΟΣ ΜΕ ΔΥΟ ΣΥΡΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΡΑΦΙΑ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 65Χ39Χ77.

  -ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ.

  -ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ 2

  ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ.

  -ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΣΓΕΣ ΜΑΣΑΖ, ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 63cm ΠΛΑΤΟΣ, 185cm ΜΗΚΟΣ, 62cm ΕΩΣ 77cm ΥΨΟΣ.

  -ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ 2

  ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ. ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΝΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΑΣΑΖ, ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΩΜΕΝΑ.

  -ΦΟΡΗΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

   

  ΦΟΡΗΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΝΑΚΛΙΣΗ ΠΛΑΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΕΦΑΛΟ. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΑΞΙΛΑΡΑΚΙ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΜΕ ΙΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΡΟΔΑΚΙΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ: 182cm ΜΗΚΟΣ, 62cm ΠΛΑΤΟΣ, 80cm ΥΨΟΣ. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ.

  -ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΑΜΠΩ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ

  ΧΑΜΗΛΟ ΣΚΑΜΠΩ ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ ΠΟΛΥΘΡΟΝΑ SPA. ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΥΚΟ Ή ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΑΘΙΣΜΑ.

 • MHXANHMATA

  -ΑΤΜΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ

  ΑΤΜΟΣ ΜΕ ΤΡΟΧΗΛΑΤΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ: 1. ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΟ ΥΨΟΣ, 2. ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ, 3. ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΡΟΗ ΑΤΜΟΥ, 4. ΟΖΟΝ, 5. ΕΙΔΙΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΑΙΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  -ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΧΥΤΡΑ

  ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΗ ΧΥΤΡΑ ΚΑΙ ΚΙΤ 52 ΠΕΤΡΕΣ.

  -ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ

  ΘΕΡΜΟΚΟΥΒΕΡΤΑ ΜΕ 3 ΖΩΝΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ.

  -ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ

  ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΡΜΟΑΠΟΞΕΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΜΙΚΡΟΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΚΟΡΑΝΔΙΟΥ.

  -ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 20 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ, 20 ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ, ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ, ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗ, ΣΥΣΦΙΞΗ, ΛΕΜΦΙΚΟ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ, ΧΤΙΣΙΜΟ ΜΥΩΝ.

  -ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ

  ΤΡΟΧΗΛΑΤΟ ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕ 7 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ. 1.ΑΤΜΟΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗ ΚΑΙ ΟΖΟΝ, 2.ΥΨΙΣΥΧΝΑ ΜΕ 4 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΔΙΑ, 3.ΙΟΝΙΣΜΟΣ, 4.VACUUM/SPRAY, 5.ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ, 6.PEELING ΜΕ 6 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙΑ, 7.ΛΑΜΠΑ WOOD ΓΙΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΔΕΡΜΑΤΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΑΠΙΟΝΙΣΜΕΝΟΥ ΝΕΡΟΥ.

  -ΥΨΙΣΥΧΝΑ

  -ΦΑΚΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ

  ΤΡΟΧΗΛΑΤΟΣ ΜΕΓΕΘΥΝΤΙΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΣΕ ΛΕΥΚΟ ΧΡΩΜΑ. ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΛΑΜΠΑ ΦΘΟΡΙΟΥ.

  -ΦΟΡΗΤΟΣ ΑΤΜΟΣ ΜΕ ΟΖΟΝ