Θεραπεία Time Interceptor
Εντατική θεραπεία Αντιγήρανσης

Θεραπεία Αντιγήρανσης Time Interceptor


Ήδη από την ηλικία των 35-40 ετών, το δέρμα μας καταπολεμά την απώλεια φωτεινότητας, τις εντάσεις και τις δερματικές ανωμαλίες, τη τονικότητα και την απώλεια ελαστικότητας και σφρίγους, καθώς επίσης την εμφάνιση λεπτών γραμμών, η Bernard Cassiere δημιούργησε την θεραπεία...

Εντατική θεραπεία Αντιγήρανσης

Θεραπεία Αντιγήρανσης Time Interceptor


Ήδη από την ηλικία των 35-40 ετών, το δέρμα μας καταπολεμά την απώλεια φωτεινότητας, τις εντάσεις και τις δερματικές ανωμαλίες, τη τονικότητα και την απώλεια ελαστικότητας και σφρίγους, καθώς επίσης την εμφάνιση λεπτών γραμμών, η Bernard Cassiere δημιούργησε την θεραπεία Time Interceptor, μια ολοκληρωμένη μέθοδο αντιγήρανσης.

Η σειρά Time Interceptor είναι ένα ολοκληρωμένο «τελετουργικό» με ειδικό σύμπλεγμα κατά των ρυτίδων, το οποίο αποτελείται από εκχυλίσματα φύλλων του δέντρου Argan και φλοιό του δέντρου anogeissus leiocarpus. Τα συστατικά αυτά εξάγονται από αιωνόβια δέντρα άνω των 100 ετών της Αφρικής, τα οποία εκτιμούνται από τους ιθαγενής για τις θεραπευτικές και καλλυντικές τους ιδιότητες. Ο συνδυασμός έχει επιλεγεί ειδικά για την προστασία του δέρματος ενάντια στη δράση των ελεύθερων ριζών.

Το κιτ περιλαμβάνει:

  • Μάσκα ανόρθωσης 250gr
  • Κρέμα μασάζ 125ml
  • 12 αμπούλες ορού γεμίσματος για τις ρυτίδες με argan 4ml
  • 12 αμπούλες ορού αναδόμησης 1,5ml

 

Περισσότερα

Θεραπεία Time Interceptor Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.